Få 20% rabatt! arrow_drop_up
Gå vidare till innehåll

SOMMARREA - VI VÄLKOMNAR SOMMAREN - UPP TILL 50%

  Varför välja oss

  Varför välja oss

  Fler alternativ för en bättre och skönare semester  

  Semesterprylar är skapad efter det behov efter en och samma plattform för din semester. Vi samlar varor som passar, solsemestern, vintersemestern, bilsemestern eller när du ska ut på vandring eller en på en tripp med husvagnen/bilen. Vi är en global nätdistributör med en prisvärd produkt för varje hobby och livsstil till oslagbara priser. Gör Semesterprylar till en del av ditt liv idag för bekväm shopping och dagliga besparingar!

  Hög kvalitet med global standard

  Varje Semesterpryl-produkt genomgår ett omfattande test- och kvalitetskontrollförfarande, vilket säkerställer att varje köpt artikel uppfyller globala kvalitetsstandarder. Semesterprylar erbjuder de bästa kvalitetsprodukterna, vilket hjälper kunderna att handla tryggt.

  Låga priser direkt från fabriksleverantörer

  Som en global online-handlare har Semesterprylar långvariga relationer med fabriker, distributörer och lager i hela grossistsamhället genom att eliminera onödiga kostnader och ge lägsta möjliga priser till kunder runt om i världen, vi är fast beslutna att tillhandahålla högkvalitativa varor till mindre.

  Enkel och säker online-shopping

  Med ett brett utbud av betalningsalternativ erbjuder Semesterprylar bekvämlighet för kunder runt om i världen. Shoppingalternativ inkluderar Visa, MasterCard, Klarna och American Express. Allt för att du som kund ska få en trygg och säker shopping.

  Bekväm och vänlig kundservice

  Semesterprylar erbjuder utmärkt, omfattande kundservice i varje steg. När du har gjort ett köp är kundtjänstrepresentanter alltid tillgängliga för att svara på frågor via vår webbplats. Handla tryggt och spara mer med Semesterprylar!

  Snabb leverans över hela världen

  Semesterprylar samarbetar med betrodda internationella logistiktjänstleverantörer för den bästa, säkraste och snabbaste leveransen hem till dig.

  From our Instagram

  Alltid fri frakt

  5-12 dagar frakt inom hela Svergie

  Nöjdhetsgaranti

  Vi har nöjda och
  återkommande kunder över hela Sverige

  14 dagars ångerrätt

  Är du inte nöjd med ditt köp?
  Returnera och få full återbetalning

  Kundservice 24/7

  Frågor? Vår kundservice finns där 24/7